Veerkrachttraining

Nieuw : ¬†Sinds juni 2021 geef ik sessies Martial-Art Veerkrachttraining (Bamboo-Youth) voor jongeren en kwetsbare jongeren. Dankzij de subsidie van het ministerie van Jeugd kan ook in 2022 en 2023 voor jouw school of jouw organisatie in Jeugdzorg of andere jongeren organisaties aan een voordelig tarief deze martial-art veerkrachttraining geboekt worden. Zowel tijdens de schooluren als naschools of in vakanties. Onze vzw We See You organiseert de sessies veekrachttraining en dit ism onze partners vzw Sportaround, vzw Sportpret, vzw BBJJA en een aantal vzw’s in Jeugdzorg. Het afgelopen jaar gaf ik deze sessies aan meer dan 1200 jongeren! December/januari is winterstop. Je kan zeker nu al mailen voor info of reservaties voor voorjaar en zomer 2023, of vraag een zoomgesprek aan zodat ik enkele video’s kan tonen hoe zo een sessie er ongeveer uit ziet.

In deze martial-arts work-out gaan we traag en soms snel of dynamisch het lichaam in beweging brengen. We doen dit in openlucht, op de speelplaats of in de natuur (tuin, park, bos), op afstand maar toch ‘live’ en veilig! We gebruiken als oefenmateriaal een bamboe-stok, soms ook met speloefeningen en de yogabewegingen. Eenvoudige maar doeltreffende bewegingen om je gedachten en de stress los te laten. Ideaal voor jongeren om na lange jaren van opgebouwde stress, angsten, vermoeidheid, depressieve gevoelens, boosheid… dit alles los te laten en expressie te geven op een leuke ontspannende manier! De jongeren leren basis elementen uit de Zwaard Yoga (een bijzonder fijne martial-arts, info zie hieronder) om onze immuniteit, weerstand en veerkracht te verhogen. Bovendien leuk om te doen en aangepast aan elke leeftijdscategorie! (minimum leeftijd 6j, max 18j)

 

Meer info over onze andere kinderworkshops en jongerenwerking kan je vinden op de site van onze vzw We See You voor jongeren, kinderen en scholenwerking :

(www.wcud.be)

Vzw We See You zet zich in voor jongeren in eigen land en straatkinderen in India , organiseert elk jaar een danswedstrijd (online), bouwt samen met jongeren aan dans&zang festival SEE, en geeft met een team van bijna 20 vrijwilligers danscoaches workshops mondiale vorming aan kinderen in lagere en middelbare scholen in Vlaanderen. We brengen op een speelse manier thema’s in de klas rond asielzoekers, straatkinderen, wereldburgerschap… en dit via kinderyoga, martial-art en dans!

Veerkrachttraining