Veerkrachttraining

Sinds 2020 geef ik sessies Martial-Art Veerkrachttraining (Bamboo-Youth) voor jongeren en kwetsbare jongeren en dit ism vele organisaties in Jeugdzorg. Dankzij de subsidie van het ministerie van Jeugd jouw school of jouw organisatie in Jeugdzorg aan erg voordelige tarief deze martial-art veerkrachttraining boeken (tot zomer 2023).  Onze vzw We See You organiseert de sessies veerkrachttraining ism partners vzw Sportaround, vzw Sportpret, vzw BBJJA en een aantal vzw’s in Jeugdzorg. Het afgelopen jaar gaf ik deze sessies aan meer dan 1200 jongeren! Contacteer me voor info of reservaties voor lente en zomer 2023, of vraag een zoomgesprek aan. Je kan alvast een voorproefje zien in deze korte video (1 minuut en dan zie je wat het is) via deze link

In deze martial-arts work-out gaan we traag en soms snel of dynamisch het lichaam in beweging brengen. We doen dit in openlucht, op de speelplaats of in de natuur (tuin, park, bos), op afstand maar toch ‘live’ en veilig! We gebruiken als oefenmateriaal een bamboe-stok of houten stok, soms ook met speloefeningen en de yogabewegingen. Eenvoudige maar doeltreffende bewegingen om je gedachten en de stress los te laten. Ideaal voor jongeren om na lange jaren van opgebouwde stress, angsten, vermoeidheid, depressieve gevoelens, boosheid… dit alles los te laten en expressie te geven op een leuke ontspannende manier! De jongeren leren basis elementen uit de Zwaard Yoga (een bijzonder fijne martial-arts, info zie hieronder) om onze immuniteit, weerstand en veerkracht te verhogen. Bovendien leuk om te doen en aangepast aan elke leeftijdscategorie! (minimum leeftijd 6j, max 18j). In elke sessie is naast martial-art ook sport en spel aanwezig, de 3 pijlers!

 

Meer info over onze andere kinderworkshops en jongerenwerking kan je vinden op de site van onze vzw We See You voor jongeren, kinderen en scholenwerking :

(www.wcud.be) of (www.weseeyou.be) de laatste is nieuw en nog niet operationeel

Vzw We See You zet zich in voor jongeren in eigen land en straatkinderen in India , organiseert een danswedstrijd (online), bouwt samen met jongeren aan hun toekomst, maakt hen veerkrachtig en positief via innovatieve projecten  voor en door jongeren. Daarnaast geven we workshops mondiale vorming aan kinderen in lagere en middelbare scholen in Vlaanderen. We brengen op een speelse manier thema’s in de klas rond asielzoekers, straatkinderen, wereldburgerschap… en dit via kinderyoga, martial-art en dans!

Veerkrachttraining