Vredeskunst & Veerkracht voor jongeren!

Sinds 2020 geef ik innovatieve sessies Martial-Art Vredeskunst & Veerkracht voor jongeren en kwetsbare jongeren in Jeugdzorg en in scholen. Dankzij de subsidie van het ministerie van Jeugd konden al meer dan 3000 kinderen en jongeren kennismaken met deze workshops! 

BIJZONDER aanbod: dankzij de grote JEZ! actie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius, en dankzij 149 donateurs, vrienden, familie en sympathisanten van onze vzw We See You kunnen we dubbel zoveel sessies Martial-art Vredeskunst brengen voor jongeren in jeugdzorg en scholen! 

Contacteer voor info of reservaties, of vraag een zoom-gesprek aan. Je kan alvast een voorproefje zien in deze korte video via deze link !

In deze martial-arts work-out gaan we traag en soms snel of dynamisch het lichaam in beweging brengen. We doen dit in openlucht, op de speelplaats of in de natuur (tuin, park, bos), op afstand maar toch ‘live’ en veilig! We gebruiken als oefenmateriaal een bamboe-stok of houten stok, soms ook met speloefeningen en de yogabewegingen. Eenvoudige maar doeltreffende bewegingen om je gedachten en de stress los te laten. Ideaal voor jongeren om na de lange covid jaren de restanten van stress, angsten, vermoeidheid, negatieve gedachten, frustratie of boosheid, ea expressie te geven op een leuke ontspannende manier en om te zetten in positieve creatieve energie!! De jongeren leren basis elementen uit de Zwaard Yoga (een bijzonder fijne martial-arts, info zie hieronder) om onze immuniteit, weerstand en veerkracht te verhogen. Bovendien leuk om te doen en aangepast aan elke leeftijdscategorie!. In elke sessie is naast martial-art ook sport en spel aanwezig, de 3 pijlers!

Meer info over onze andere kinderworkshops en jongerenwerking kan je vinden op de site van onze vzw We See You voor jongeren, kinderen en scholenwerking (We See You)

Vzw We See You zet zich in voor jongeren in eigen land en straatkinderen in India , organiseert een danswedstrijd (online), bouwt samen met jongeren aan hun toekomst, maakt hen veerkrachtig en positief via innovatieve projecten  voor en door jongeren. Daarnaast geven we workshops mondiale vorming aan kinderen in lagere en middelbare scholen in Vlaanderen. We brengen op een speelse manier thema’s in de klas rond asielzoekers, straatkinderen, wereldburgerschap… en dit via kinderyoga, martial-art en dans!

Vredeskunst & Veerkracht voor jongeren!