Retraites & Reizen

RETRAITES en aanraders waar nog maar enkele plekjes vrij zijn… KLIK op de TITEL hieronder voor meer info!

Essence of Creation vierdaagse ~ 25 tot 28 april 2024  

Moeder Zoon vierdaagse in het bos – Zwaarden, Waarden en Aarden – 9 tot 12 mei 2024 (vanaf 11 jaar)

Joyful Dance of the Wild Soul dans retraite – 6 tot 9 juni 2024

Daarnaast zijn er nog vele natuur-retraites in het knusse retraitecentrum in de Ardennen waar Gert en Sophie je graag ontvangen! Het volledige overzicht kan je zien op de site van Chamai: click

WOESTIJNREIS 2024, inschrijvingen geopend! >>> INFOSESSIE (link) op 14 mei om 20u ivm de 4e WOESTIJNREIS die Gert en Wim organiseren (17-24 nov 2024 in Sinai woestijn Egypte). Meer Info over de reis: (klik)
R-E-I-S = Reizen met Ecologische Impact én Sociaal !

>>kleine R.E.I.S : teambuilding dag, weekend of midweek in de Ardennen op maat voor vaders & zonen, moeders & dochters, mannen/vrouwen, organisaties, bedrijven & retraites in ons knusse centrum Chamai in de Ardennen, waar ik samen met Sophie maandelijks een retraite begeleidt met stilte-yoga-dans-natuurexploratie als hoofdingrediënten & lekker eten natuurlijk!

>grote R.E.I.S  : er staan er 2 gepland dit jaar: eentje voor mannen naar de Woestijn in Egypte (Sinaï) van 17-24 nov 2024 (begeleidt ik net zoals vorige jaren samen met Wim) alle info zie deze link …..en eentje in december 2024 op Gran Canaria waar ik een Vision Dance retraite zal begeleiden in een yoga/dans grot in de bergen, én ook een internationale mannen gathering! Meer info volgt, of mail me!

R-E-I-S is er voor jou als je

  • een uniek teambuilding wenst te organiseren of een vakantie of retraite wenst te be-leven in ons zalige Belgenland (Ardennen) of in een oase in de bergen van het prachtige eiland Gran Canaria, op maat van je bedrijf of organisatie
  • graag met een kleine groep gasten in de pure natuur  je innerlijke natuur wil wakker maken en her-ont-dekken. Elk jaar is er een man-vrouw retraite : voor verbinding met je mannelijke en vrouwelijke innerlijke kwaliteiten, en verbinding in je relatie(s) met liefdespartner, met gezin met werk en maatschappij. En elk najaar is er een mannen retraite : om de innerlijke berg te ontmoeten, te zuiveren, te omarmen, te ontdekken wie de nieuwe man in jou wil zijn!
  • in de toekomst deel wil uitmaken van een tof team dat ook jongeren mee op pad neemt (Sociaal engagement), een deel van de opbrengst gaat rechtstreeks naar kinderen en jongeren in de jeugdzorg
  • mee wil werken aan kleinschalige eco-projecten, permacultuur, community-wisdom, meebouwen aan herbebossing projecten (rewilding) in de Ardennen en andere unieke projecten om kinderen en volwassenen dichter bij de natuur te brengen (Ecologische Impact)
Retraites & Reizen