Retraites & Reizen

Bijzonder aanbod! Gert & Sophie begeleiden al jaren groepen en doen dit sinds 2021 ook samen in hun knusse centrum Chamai in hartje Ardennen met een aanbod van bijzondere retraites voor kleine groepen (max 12 p). Elke maand kan je proeven van de stilte, yoga, dans & natuurexploratie en is er wel een fijne retraite te boeken. Wees er snel bij omdat we de groepjes bewust klein houden!

Retraites in de kijker : (alle info op de site van Chamai: click)

 • Vader-Zoon weekend (12-16j): 3-5 maart
 • Joyful dance of the wild soul: 28-30 april
 • Vader-Zoon 2 daagse (8-12j): 18-19 mei
 • Kitchery Witchery: moeders en dochters: 12-14 mei
 • Mirroring training (intern teacher) voor natuurcoaches: 13-18 juni
 • Earth solo: back to nature: 28 juni-2 juli
 • dit is maar een greep van het ganse aanbod… meer op de site van Chamai…

 

R-E-I-S : Reizen met Ecologische Impact én Sociaal !

>>kleine R.E.I.S : teambuilding dag, weekend of midweek in de Ardennen op maat voor vaders & zonen, moeders & dochters, mannen/vrouwen, organisaties, bedrijven & retraites in ons knusse centrum Chamai in de Ardennen, waar ik samen met Sophie maandelijks een retraite begeleidt met stilte-yoga-dans-natuurexploratie als hoofdingrediënten & lekker eten natuurlijk! Overzicht van retraties: link!

>grote R.E.I.S  : er staan er 2 gepland dit jaar: eentje voor mannen & jongens naar de Woestijn in Egypte (Sinaï) van 5-12 nov 2023 (begeleidt ik net zoals vorige jaren samen met Wim) alle info zie deze link …..en eentje in december 2023 op Gran Canaria waar ik een stilte&yoga&dans retreat samen met m’n schat Sophie zal begeleiden… als het daar lekker warm is een bijzondere retraite tussen bergen en oceaan! Na een intens en druk jaar houden we daar ook onze jaarlijkse vakantie.

R-E-I-S is er voor jou als je

 • een uniek teambuilding wenst te organiseren of een vakantie of retraite wenst te be-leven in ons zalige Belgenland (Ardennen) of in een oase in de bergen van het prachtige eiland Gran Canaria, op maat van je bedrijf of organisatie
 • graag met een kleine groep gasten in de pure natuur  je innerlijke natuur wil wakker maken en her-ont-dekken. Elk jaar is er een man-vrouw retraite : voor verbinding met je mannelijke en vrouwelijke innerlijke kwaliteiten, en verbinding in je relatie(s) met liefdespartner, met gezin met werk en maatschappij. En elk najaar is er een mannen retraite : om de innerlijke berg te ontmoeten, te zuiveren, te omarmen, te ontdekken wie de nieuwe man in jou wil zijn!
 • in de toekomst deel wil uitmaken van een tof team dat ook jongeren mee op pad neemt (Sociaal engagement), een deel van de opbrengst gaat rechtstreeks naar kinderen en jongeren in de jeugdzorg
 • mee wil werken aan kleinschalige eco-projecten, permacultuur, community-wisdom, meebouwen aan herbebossing projecten (rewilding) in de Ardennen en andere unieke projecten om kinderen en volwassenen dichter bij de natuur te brengen (Ecologische Impact)
Retraites & Reizen