R-E-I-S : Spirit Travels

Reizen met Ecologische Impact én Sociaal !

>>>vorige R.E.I.S was : 4-11 maart 2020 mountain retreat Gran Canaria!

>>>volgende R.E.I.S  is gepland in augustus 2020 in Gran Canaria

R-E-I-S is er voor jou als je

  • een uniek vakantie wenst te be-leven in ons zalige Belgenland (Ardennen of kust) of in een oase in de bergen van het prachtige eiland Gran Canaria
  • graag met een kleine groep gasten in de wilde natuur van bergen en oceaan je innerlijke natuur wil wakker maken en her-ont-dekken. Elk jaar is er een man-vrouw retraite : voor verbinding met je mannelijke en vrouwelijke innerlijke kwaliteiten, en verbinding in je relatie(s) met liefdespartner, met gezin met werk en maatschappij. En elk voor en najaar is er een mannen retraite : om de innerlijke berg te ontmoeten, te zuiveren, te omarmen, te ontdekken wie de nieuwe man in jou wil zijn!
  • in de toekomst deel wil uitmaken van een tof team dat ook jongeren mee op pad neemt (Sociaal engagement), een deel van de opbrengst gaat rechstreeks naar jongeren in de jeugdzorg en kinderen van het asielcentrum (SEE project)
  • mee wil werken aan kleinschalige eco-projecten, permacultuur, communitywisdom, meebouwen aan deze prachtige oase en jouw eigen heilige ruimte en projecten (Ecologische Impact)

 

**Roots of the Earth Impact Spirittravels

R-E-I-S is there for you if you

  • wish to live a unique holiday in Belgium or in a beautiful oasis in the mountains of the island of Gran Canaria
  • like to awaken and rediscover your inner nature with a small group of guests in the wild nature of mountains and ocean. Every year there is a male-female retreat: for connection with your male and female inner qualities, and connection in your relationship (s) with love partner, with family with work and society. And every spring and fall there is a men’s retreat: to meet, to purify, to embrace the inner mountain, to discover who the new man wants to be in you!
  • in the future wants to be part of a great team that also takes young people on the road (Social commitment), part of the proceeds goes directly to young people in youth care and children from the asylum center (SEE project)
  • want to participate in small-scale eco-projects, permaculture, community wisdom, help build this beautiful oasis and your own sacred space and projects (Ecological Impact)
R-E-I-S : Spirit Travels