R-E-I-S : Spirit Travels

**Roots of the Earth Impact Spirittravels (translation : pls scroll)

Reizen met Ecologische Impact én Sociaal !

R-E-I-S is er voor jou als je

  • een uniek vakantie wenst te be-leven op onze Finca in Villalonga, Spanje (klein dorpje in de bergen en dichtbij de oceaan nabij Valencia, Spanje), waar ik sinds kort samen met m’n geliefde Agatha en haar 2 zoontjes Beer en Mees woon… een ware oase van rust, groen, zon&zee&zijn, essentie, pure natuur…
  • graag met een kleine groep gasten in onze Finca in de wilde natuur van bergen en oceaan je innerlijke natuur wil wakker maken en her-ont-dekken : man-vrouw retraites met Agatha & Gert , voor verbinding met je mannelijke en vrouwelijke innerlijke kwaliteiten, en verbinding in je relatie(s) met liefdespartner, met gezin met werk en maatschappij.
  • vrouw zijn meer wil verdiepen, je oceaan van zijn en creatie wil wakker maken : vrouwen en schrijfretraites met Agatha
  • man zijn meer wil verdiepen, je mountain wenst te omarmen : mannen, zwaardyoga en dans retraites met Gert
  • in de toekomst deel wil uitmaken van een tof team dat ook jongeren mee op pad neemt (Sociaal engagement), een deel van de opbrengst gaat rechstreeks naar jongeren in de jeugdzorg en kinderen van het asielcentrum (SEE project)
  • mee wil werken aan kleinschalige eco-projecten, permacultuur, communitywisdom, meebouwen aan deze prachtige oase en jouw eigen heilige ruimte en projecten (Ecologische Impact)

 

 

R-E-I-S : Spirit Travels