Welcome!

(english : please scroll)

Mezelf in enkele woorden : luisteraar, dans & yogateacher, inspirator, coach voor mannen & jongens, vrijwilliger vzw WCU-Dance, choreograaf,  schrijver, reisgids, fotograaf, vredesactivist, natuurliefhebber, bezige bij … en iemand die houdt van de kleine wonderen van elke dag…

M’n passie is om het beste in kinderen en volwassenen naar boven te laten komen. In ieder zit een gave, een talent, een diamant en een verlangen om blij, geliefd en gezond te zijn.  Via workshops dans, yoga, zang, schrijven, crea en muziek gaat het stof van je diamant en kom je in beweging. Dus misschien ben ik wel een diamantslijper…

maar… wie ben jij? … laat graag van jou horen! …

welkom op een yogaretraite, dansworkshop, spiritreis, volwassenen of jongerenproject !

English :

Who i am in a few words: listener, dance & yogateacher, inspirator, coach for men & boys, volunteer at WCU-Dance, choreographer, writer, travel guide, photographer, peace activist, nature lover, busy bee … and someone who loves the small wonders every day …

My passion is to bring out the best in children and adults. In each and everyone is a gift, a talent, a diamond and a desire to be happy, loved and healthy. Through dance, yoga, singing, writing, crea and music workshops we clean the dust from your diamond. So maybe I’m a diamond cutter …

but who are you? … feel free to contact! …

welcome to a yoga retreat, dance workshop, spiritual journey, adults or youth project!

Gert Daniels

Welcome!