Welcome!

(english : please scroll)

Mezelf in enkele woorden : luisteraar, dans & yogateacher,  coach, mentor voor mannen & jongens, inspirator bij vzw We See You… en iemand die houdt van de kleine wonderen van elke dag…

M’n passie is om het beste in jou of je team (bedrijf/school/organisatie) naar boven te laten komen. Elke crisis geeft ook kansen! In ieder zit een gave, een talent, een diamant.  Via innovatieve workshops martial art, teambuilding, dans, yoga, expressie, zang gaat het stof van je diamant en kom je in beweging. Dus misschien ben ik wel een diamantslijper…

maar… wie ben jij? … hoe ziet jouw diamant eruit?…  laat graag van jou horen! …

English :

Who i am in a few words: listener, dance & yogateacher, coach, inspirator, mentor for men & boys, non profit organisation We See You … and someone who loves the small every day wonders …

My passion is to bring out the best in you or your team (school/company/organisation). In each and everyone is a gift, a talent, a diamond. Through innovative workouts martial art, teambuilding, dance, yoga, expression, singing we clean the dust from your diamond. So maybe I’m a diamond cutter …

but who are you? … what is your diamond look like?… feel free to connect! …

Gert Daniels

Welcome!